Για άλλη μια φορά η εταιρία Arla Foods Ελλάς πρωτοστάτησε στα αθλητικά δρώμενα με την Arla PROTEIN Running Τeam, η οποία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έφτασε φέτος τις 90 συμμετοχές, έχοντας εξαιρετική παρουσία σε όλους τους δρομικούς αγώνες, που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν στον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στη γενική κατάταξη του 37ου Μαραθωνίου, με χρόνο 2:19.02, χρόνος που τον καθιστά τον δεύτερο γρηγορότερο Έλληνα όλων των εποχών στην Αυθεντική Διαδρομή και Πανελλήνιο Πρωταθλητή Μαραθωνίου για 3η συνεχή χρονιά.

Άλλη μια διάκριση κατάφερε η Ζωή Ανδρικοπούλου στην απόσταση των 5χλμ., η οποία βγήκε 2η, με χρόνο 17.12.

Επιπλέον το τριήμερο 6 – 9 Νοεμβρίου, στo πλαίσιo της Έκθεσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει, προϊόντα Arla PROTEIN όλα με φυσική πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά. Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, η ομάδα του Arla PROTEIN, προσέφερε στο αθλητικό κοινό και όχι μόνο, ροφήματα γάλακτος, με 25g πρωτεΐνη σε 3 γεύσεις, καθώς και επιδόρπια γάλακτος, με 20g πρωτεΐνη, σε 3 διαφορετικές γεύσεις, Natural, Φράουλα και Μύρτιλο.