Το Αrla Protein συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά, ως το επίσημο ποτό του 7ου Ladies Run, του πιο πολύχρωμου και γυναικείου αγώνα της Ελλάδας.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, έδωσαν ραντεβού στη Βουλιαγμένη, στην πανέμορφη και ανανεωμένη Astir Beach περισσότερες από 1000 γυναίκες σε έναν όμορφο αγώνα 5χλμ – για καλό σκοπό. Μαζί τους «έτρεξε» και το Arla Protein στηρίζοντας την προσπάθειά τους και δίνοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια για τον αγώνα.

Για τις συμμετέχουσες, το Arla Protein είχε και μια πολύ αθλητική έκπληξη! Προσκάλεσε τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, πρωταθλητή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Μαραθωνίου 2018 και πρεσβευτή της προϊοντικής σειράς Αrla Protein για να δώσει την εκκίνηση του αγώνα! Ο Κωνσταντίνος μετά το τέλος του αγώνα συζήτησε με αρκετές από τις συμμετέχουσες, τους εξήγησε με αναλυτικό τρόπο τη σημαντικότητα της λήψης πρωτεΐνης μετά την άσκηση και τις ενέπνευσε να ζουν δυνατά και να απολαμβάνουν το τρέξιμο.

Η Αrla Protein Running Team έκανε μια πολύ δυναμική πρώτη εμφάνιση στον αγώνα. Η πρέσβειρα του brand Στέλλα Αλεξανδρίδου, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και κέρδισε επάξια την Τρίτη θέση στην γενική κατάταξη! Η κα Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Αrla Foods Hellas δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη χρονιά με το Αrla PROTEIN σε αυτόν τον αγώνα -γυναικεία υπόθεση! Συγχαρητήρια στη Στέλλα για την επίδοσή της αλλά και σε όλες τις ladies που συμμετείχαν στον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τον καλό σκοπό που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια το Ladies Run! Μπορούν να είναι σίγουρες πως το Arla PΡΟΤΕΙΝ βρίσκεται δίπλα τους -εντός και εκτός αγώνων – για να αναπληρώσουν τις δυνάμεις τους με τον πιο φυσικό τρόπο!»

Μετά τον αγώνα η σειρά Arla Protein περίμενε σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο όλες τις συμμετέχουσες και τους προσέφερε για να δοκιμάσουν τα προϊόντα της σειράς αναπληρώνοντας τις δυνάμεις του με φυσικό τρόπο! Η ανταπόκριση τους ήταν εντυπωσιακή και οι περισσότερες πέρασαν και ξαναπέρασαν από το χώρο του Arla PROTEIN για να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα της σειράς. Tα Arla PROTEIN με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά αποτελεί μια πλήρη προϊοντική σειρά που περιλαμβάνει ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος, τυρί cottage και κίτρινο τυρί σε φέτες με μόνο 5% λιπαρά και αποτελεί την ιδανική επιλογή για αθλητές αλλά και όλους τους πρωταθλητές της καθημερινότητας που στοχεύουν σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.