Το κορυφαίο ξενοδοχείο των βορείων προαστίων γιορτάζει τα 15 του χρόνια με μια σειρά από εκδηλώσεις που αποτελούν καλό λόγο για να ανηφορίσουμε προς τα βόρεια.

Tο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις εννιά και μισή το βράδυ, το Life Gallery athens hotel γιορτάζει τα 15 του χρόνια με ένα λαμπερό επετειακό πάρτι και special guest DJ τον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Επίσης, το ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γυναικών Εκάλης θα φιλοξενηθεί για 10η συνεχή χρονιά στο ξενοδοχείο το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο προσκαλεί και φέτος τους κατοίκους των βορείων προαστίων, και όχι μόνο, σε μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη που καταφέρνει κάθε χρόνο να διαδώσει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης θα διαβάσει παιδικά παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους, ενώ οι χειροποίητες δημιουργίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και τα σπιτικά γλυκίσματα από τα μέλη του συλλόγου θα γίνουν το πιο ζεστό καλωσόρισμα στην εορταστική περίοδο. Στις 24 Δεκεμβρίου το ξενοδοχείο μάς προσκαλεί σε δείπνο διά χειρός Γιάννη Μπαξεβάνη και Διονύση Ζαχαρόπουλου με γεύσεις που η μνήμη πρωταγωνιστεί. Τα αρώματα των ελληνικών βοτάνων έχουν τον πρώτο λόγο σε πιάτα που θυμίζουν παραδοσιακές γεύσεις ιδωμένες με μια σύγχρονη ματιά και η συνέχεια επιφυλάσσει live band music και open bar για μια αξέχαστη βραδιά.

Στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, η γιορτινή διάθεση ξεκινάει από νωρίς στην Εκάλη. Η ελληνική γαστρονομία και πάλι πρωταγωνιστεί στο Life Gallery athens hotel με εορταστικά πιάτα και παραδοσιακές πινελιές στον μπουφέ, όσο στο open bar θα απολαμβάνετε εορταστικά κοκτέιλ. Στις 31 Δεκεμβρίου δροσερά cocktails και ποτά μάς περιμένουν στο full open bar που θα λειτουργεί από νωρίς, όπως και ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού με γιορτινές γεύσεις που θυμίζουν Ελλάδα. Από νωρίς το πρωί και μέχρι τη μία το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου το Kool Life restaurant θα σερβίρει το πιο νόστιμο πρωινό της Αθήνας. Ομελέτες και scrambled eggs, φρέσκα αρτοσκευάσματα, φρεσκοστυμμένοι χυμοί και λαχταριστά γλυκά είναι κάποιες από τις επιλογές.

info
Life Gallery athens hotel, Λεωφόρος Θησέως 103, Εκάλη, www.lifegallery.gr
Για κρατήσεις επικοινωνήστε στα 211 1067400 και info-lifegallery@bluegr.com