Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Radisson Blue Park στις 21 Μαρτίου υποδέχεται την άνοιξη με ένα ξεχωριστό μενού που συνδυάζεται με εκλεκτές οινικές προτάσεις.

Στις 21 Μαρτίου υποδεχόμαστε την πρώτη μέρα της άνοιξης με ένα ξεχωριστό μενού που θα απολαύσουμε στο εστιατόριο του όγδοου ορόφου του Radisson Blue Park Hotel της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το προσεγμένο μενού επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Κανταράκης και θα συνοδεύεται από οινικές επιλογές από τη Θεολογία Αναστασοπούλου (Trinity Wines), σύνολο ιδανικό για ένα άκρως γευστικό καλωσόρισμα της άνοιξης.

Το μενού της βραδιάς
Amuse Bouche
Χτένια και γαρίδες gremolata με chili και μάραθο.

Gazpacho με αγγούρι και γιαούρτι, φρέσκο κόλιανδρο και λαβράκι ταρτάρ.
Κτήμα Παπαργυρίου ,Μοσχούδι-Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος

Μπακαλιάρος, baby κολοκύθι, ζωμό από όστρακα, χαβιάρι και λάδι από βαλεριάνα.
Nassitis Vassaltis Vineyards, Ασύρτικο – Αθήρι – Αηδάνι, ΠΟΠ Σαντορίνη

Φραγκόκοτα και πορτοκάλι meyer, ψητά παντζάρια και ανοιξιάτικα λαχανικά
Voroinos Κτήμα Silva Δασκαλάκη ,Βιδιανό, ΠΓΕ Κρήτη

Rib eye, dry aged, με λευκό καρότο, τραγανό πράσο, μανιτάρι τρομπέτα τουρσί και κρέμα από καπνιστά κρεμμυδάκια.
Νεμέα Κτήμα Αϊβαλή ,Αγιωργίτικο, ΠΟΠ Νεμέα

Μαντολάτο semifreddo με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και φράουλες σε ζύμωση.
Όψιμος Τρύγος, Κτήμα Παπαργυρίου ,Μοσχάτο – Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος

info
Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 210 8894500, www.radissonblu.gr/hotel-athens
Τιμή/άτομο: 48€