Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί μπορούμε καλύτερα», πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το 7ο “Sympossio Greek Gourmet Touring”, που προβάλει το γαστρονομικό πολιτισμό της χώρας μας στο εξωτερικό. Θέμα του φετινού Sympossio; Το Street Food -η must γαστρονομική τάση της εποχής, που έχει ξεφύγει από τη λογική του “βρόμικου” και έχει καταφέρει να κατακτήσει ακόμη και τα καλύτερα εστιατόρια.

K16A3081

Το φετινό Sympossio, έφεραν πίσω στην έδρα του η Manessis Travel, σε συνεργασία με την Aldemar Resorts, με το ξεχωριστό event να πραγματοποιείται στο χώρο του The Cookery Club-Μαθήματα Μαγειρικής, στον Αγ. Δημήτριο, ενώ στη συνέχεια το Sympossio ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία και Σκωτία).

K16A2976

Στην πρώτη ελληνική παρουσίαση παρευρέθηκαν και συμμετείχαν με πολύ κέφι στελέχη και των 2 εταιριών, καθώς και πλήθος τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, που βίωσαν από κοντά την ιδιαίτερη εμπειρία του φετινού θέματος, με τη Διευθύντρια στο Τμήμα Πωλήσεων της Aldemar Resorts και ενεργό μέλος του Sympossio Greek Gourmet Touring κυρία Μάντυ Καλλιοντζή και τον Πρόεδρο & Δ. Σύμβουλο της Manessis Travel κύριο Άγγελο Λάμπρου, να ευχαριστούν «γι αυτό το όμορφο ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων», την εξαιρετική ομάδα των Σεφ της Aldemar Resorts και όλους τους συντελεστές και υποστηρικτές του Sympossio.