Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το Thessaloniki Street Food Festival 2019, τη μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά το Thessaloniki Street Food Festival θα διαρκεί 3 μέρες, από την Παρασκεύη 17 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαίου. Ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ TIF Helexpo θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas, kitchen lab και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Πλούσια σε γεύσεις, όσο και η ιστορία της, η Θεσσαλονίκη αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας και παράδοσης, ενώ έχει καταφέρει να αναγνωριστεί διεθνώς και να χαρακτηριστεί ακόμα και γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελλάδας. Το Thessaloniki Food Festival πάλι, αγκαλιάζει και στηρίζει νέες ιδέες και πρωτοβουλίες των ανθρώπων της πόλης, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με στόχο οι επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική κουζίνα.

info
Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη