Μία λαχταριστή πρόταση για την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, που τιμά την καθιερωμένη κατανάλωση θαλασσινών της ημέρας, έχει ετοιμάσει το εστιατόριο Mythos by Divani στο Καβούρι.

MythosByDivani_AshMonday_2018 (10)

Έναν πλούσιο μπουφέ που μοσχοβολάει θάλασσα προτείνει για την Καθαρά Δευτέρα το Mythos, με άφθονες παραδοσιακές σαρακοστιανές συνταγές, αλλά και πρωτότυπες επιλογές σούσι. Για το τέλος, λαχταριστά γλυκά, νηστίσιμα φυσικά.

Για να καταλάβετε, στο μπουφέ βρίσκετε μεταξύ άλλων γυαλιστερές, κυδώνια, γαρίδες black tiger μαριναρισμένες με μοσχολέμονο, ταραμοσαλάτα, μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη, χόρτα του βουνού, μύδια αχνιστά, καβουροκεφτέδες, σουπιές με κοφτό μακαρόνι, χταπόδι στιφάδο και διάφορες επιλογές σούσι. Από το μενού δεν λείπουν βέβαια και η παραδοσιακή λαγάνα, χαλβάς και πίκλες. Στα γλυκά τέλος, επιλέγετε ανάμεσα σε μους σοκολάτας με χαλβά, αλλά και χαλβά σιμιγδαλένιο, κυπριακά δάκτυλα κυριών, ζελέ ρόδι, νηστίσιμο κανταΐφι και πανακότα από γάλα καρύδας.

MythosByDivani_AshMonday_2018 (2)

Στα συν και η προνομιακή τοποθεσία του εστιατορίου, δίπλα στη θάλασσα, με το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας να «ντύνει» ιδανικά το σαρακοστιανό σκηνικό.

info
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8911100.
Κόστος Buffet Menu: €50 / άτομο & €25 για παιδιά έως 12 ετών.