Μην ψάχνετε άλλο πώς θα περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιατί σας έχουμε βρει την καλύτερη λύση. Ζήστε μια ρομαντική εμπειρία που θα σας μείνει πραγματικά αλησμόνητη, επιλέγοντας ρομαντικό δείπνο, διανυκτέρευση, spa ή… και τα τρία σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, το Hilton Athens.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη, 14/2 μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε δίκλινο δωμάτιο του Hilton Athens με τιμές που ξεκινούν από μόλις €149 με πρωινό. Στον μπουφέ του Βυζαντινού θα βρείτε εκλεκτά πιάτα, όπως στρείδια, γαρίδες, μοσχαρίσιο φιλέτο με ψητά σπαράγγια, σολομό με κριθαράκι και σαφράν και χοιρινό μενταγιόν με μουστάρδα ολικής αλέσεως. Ο μπουφές γλυκών επιφυλάσσει για εσάς λαχταριστές εκπλήξεις με τρούφες, τούρτα με γκανάς σοκολάτας, μους λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους, αχλάδια ποσέ με σος σοκολάτας, πάβλοβα με άγρια μούρα, spicy μους σοκολάτας και σιντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρέσκες φράουλες.

Champagne

Και αν θελήσετε να απολαύσετε το ποτό και το φαγητό σας με θέα την Ακρόπολη, ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου θα σας περιμένει στο Galaxy Bar & Restaurant με ένα gourmet μενού 6 πιάτων που περιλαμβάνει σαλάτα, ορεκτικά, σορμπέ, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο.

Για μια ακόμη ομορφότερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε ένα από τα υπέροχα πακέτα ευεξίας και ομορφιάς του Hiltonia Spa, όπως το “Spoil her” για εκείνη, το “Adore him” για εκείνον ή το “So Happy Together”, που αποτελεί ένα χαλαρωτικό μασάζ που μπορείτε ν’ απολαύσετε και οι δύο ταυτόχρονα.

Valentine's-Day-Dessert

Valentine's-Day-Salad

Και ακόμη και αν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, μην ανησυχείτε γιατί όλο τον Φεβρουάριο έχετε ραντεβού με το Galaxy Bar & Restaurant, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις έξι νέες δημιουργίες των Negroni κοκτέιλ με τη μοναδική υπογραφή των bartender του. Σας προτείνουμε το barrel aged Νegroni, το οποίο είναι παλαιωμένο για 42 ημέρες σε ειδικά δρύινα βαρέλια του Χίλτον Αθηνών, αλλά και το Negroni Svegliato, το οποίο είναι βασισμένο στη συνταγή του Καλαμπρέζε με κόκκινο βερμούτ αρωματισμένο με καφέ. Ένα ακόμη μοναδικό κοκτέιλ, το οποίο σίγουρα θα σας ενθουσιάσει είναι το Cuban Negroni με βάση το Κουβανέζικο ρούμι και το Aperol. Για όσους πάλι επιθυμούν τις πιο πικάντικες γεύσεις, το Mexican Negroni με αρώματα από τεκίλα και mescal, καθώς και το Scottish Negroni με καπνιστό ουίσκι από το νησί Άιλα της Σκωτίας θα σας εκπλήξουν, ενώ με την ιδιαίτερη ελαφριά νότα του αφρώδη οίνου σε συνδυασμό με το κόκκινο γλυκό βερμούτ, το Negroni Sbagliato θα γίνει το αγαπημένο σας.

info
Hilton Athens, τηλ. 2107281100 (διαμονή), 2107281400 (Βυζαντινό), 2107281402 (Galaxy), 2107281801 (Hiltonia Spa), www.hiltonathens.gr