Ο πολυβραβευμένος Steve Schneider, head bartender ενός από τα 5 καλύτερα bars στον κόσμο, του Employees Only, είναι επίσημος καλεσμένος και κριτής στον τελικό του μεγαλύτερου διαγωνισμού μεσογειακού cocktail, τo Skinos Mediterranean Cocktails Challenge.

Skinos-MCC-2015-FINAL-a

Μετά τους ημιτελικούς του διαγωνισμού που προηγήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε Κύπρο, Λίβανο, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο, ήρθε η ώρα για το μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 20:00 στην εντυπωσιακή ταράτσα του 360° Cocktail Bar στο Μοναστηράκι.

Κριτές του διαγωνισμού, μαζί με τον Steve Schneider, είναι δύο από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders: ο Σπύρος Πατσιαλός, δημιουργός του www.huntingspirits.tv και ο Δημήτρης Κιάκος, ιδιοκτήτης του θρυλικού The Gin Joint.

Όσο για το έπαθλο που περιμένει το νικητή, δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη όπου θα συμμετάσχει στο κορυφαίο γεγονός bartending στον κόσμο, το Tales of the Cocktail ενώ ο δεύτερος νικητής θα ταξιδέψει στο Bar Show του Άμστερνταμ, εκπροσωπώντας το Skinos.

news_3_image_68

Σημειώστε ότι την επόμενη μέρα, Τρίτη 16/6 στις 14.00, στο 360°, ο Steve Schneider θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό Master Class με θέμα το 3-Dimensional Bartending.

Και μια γεύση από τον περσινό διαγωνισμό:

info
www.myskinos.com
Για το masterclass:  info@baracademy.gr