Την Τρίτη 24 Απριλίου στο «Private House Island» πραγματοποιείται ο προκριματικός γύρος της Αθήνας του πρώτου φεστιβάλ που αναδεικνύει την πιο δημιουργική εκδοχή σαλάτας στην Ελλάδα.

2018_03_27_2074_klettas

2018_03_27_2062_feidas

2018_03_27_2092_papantoniou

Η πρώτη φάση των προημιτελικών του 1ου Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου Καλαμάτα και ολοκληρώθηκε αναδεικνύοντας 7 από τους συνολικά 21 φιναλίστ που θα συμμετάσχουν στον τελικό του φεστιβάλ. Την Τρίτη, 24 Απριλίου, πραγματοποιείται η δεύτερη φάση του διαγωνισμού, αυτή τη φορά στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 40 σπουδαστών μαγειρικής που θα δημιουργήσουν ξεχωριστές σαλάτες με προϊόντα της ελληνικής γης.

IMG_2162

IMG_4049

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα αναδεικνύοντας τη δεύτερη 7άδα των σπουδαστών που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Συνέχεια έχουν η τρίτη και τελευταία προκριματική φάση, που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και ο τελικός που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα. H κριτική επιτροπή της Αθήνας αποτελείται από τους: Γιάννη Μανίκη, Ντίνα Νικολάου, Αλέξανδρο Παπανδρέου, Στέλιο Μπαρμπέα και Μαρία Βασιλοπούλου. Καλή επιτυχία σε όλους!

info
Λεωφ. Ποσειδώνος 66, Βάρη 166 72, τηλ. 210 8955233