Στις 11 και 12 Μαρτίου πραγματοποιείται στο Basque Culinary Center, στο Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία η έβδομη εκδοχή ενός από τα πιο σημαντικά διεθνή γαστρονομικά συνέδρια όπου οι επαγγελματίες πραγματοποιούν μεταξύ τους δημιουργικούς γαστρονομικούς διαλόγους.

Ιθύνων νους του συνεδρίου είναι ο διάσημος σεφ Andoni Luiz Aduriz, σεφ του πολυβραβευμένου εστιατορίου Mugaritz και προωθείται από έγκριτους φορείς όπως το Euro-Toque και το Basque Culinary Center. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος αναμένεται στο ακροατήριο να παραστούν γνωστές μορφές του χώρου με ισχυρή παρουσία σε παγκόσμια γαστρονομικά δρώμενα όπως ο ιδρυτής του Slow Food κινήματος, Carlo Petrini, o Γάλλος φωτογράφος JR (συνεργάστηκε μεταξύ άλλων στο διεθνές project Food For Soul του Ιταλού σεφ Massimo Botura, ο σεφ Enrique Olvera, βραβευμένος σεφ από το Μεξικό κ.ά που θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από δημιουργικά debates. Το συνέδριο είναι ανοιχτό και στο κοινό.

info
dialogosdecocina.com