Οι Gastronomy Wednesdays συνεχίζονται με επόμενο προσκεκλημένο το Δημήτρη Σκαρμούτσο σε ένα Full Moon Party με τη μουσική υπογραφή του Vassili TsiliChristos στις 17 Ιουλίου.

Για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο όλα ξεκίνησαν όταν σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου μετά την απόκτηση του πτυχίου του στα οικονομικά από το UCLA, συνέχισε τις σπουδές του στο Culinary Institute of America. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους σεφ, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά της διεθνούς κουζίνας και εργάστηκε σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία μέχρι και το 2000. Το 2001 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική κουζίνα. Έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet.

Το μενού της βραδιάς

Welcome
Μαρέγκες από κίτρινο παντζάρι, καπνιστή γαρίδα, σκόνη από τσορίθο

1o πιάτο
Nori σολοµού µε τσίλι, kale κρέµα ταραµά και χαβιάρι

Domaine Mittnacht Freres Cuvee Gyotaku Alsace A.O.C. (Pinot Blanc, 50% Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris, Muscat)

2ο πιάτο
Φάβα Ανάφης, τόνος τατάκι µε lemongrass και ginger edamame και φύτρες µαύρου βασιλικού

Domaine Mittnach Freres Riesling “Les Fossiles” Alscace A.O.C. (Riesling)

3ο πιάτο
Ceviche σπορπίνας σε χυµούς από yazu, αφράλα αυγοτάραχο, sorbet µε passion fruit, γιασεµί και χανιώτικη σαλάτα της θάλασσας

Domaine Mittnach Freres Riesling “Les Fossiles” Alscace A.O.C. (Riesling)

4ο πιάτο
Udon µε καραβίδες, σουτζούκι Έβρου, κόκκινο κάρυ και sansho αφρό

Chateau Miraval Cotes de Provence A.O.C. (Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah)

5ο πιάτο
Σιτεµένο µοσχαρίσιο τατάκι µε miso µελιντζανοσαλάτα, πουρέ γλυκοπατάτας, chips yuka shitaki, κους κους από µωβ κουνουπίδι και πετιµέζι

Pra, Valpolicella Superiore ‘’Morandina’’ Valpolicella Superiore D.O.C.
(Corvina, Corvinone, Rondinella, Oseleta)

Γλυκό
Kreme Yuzu σε τραγανή µαρένγκα, black sesame sponge cake, coulis cassis και
sorbet µαύρου άνθρακα

Tenute Neirano Solicello Moscato d’ Asti , Moscato d’ Asti D.O.C.G. (Moscato)

info
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα. Κρατήσεις: 210 96 53 563 -564