Ο δήμος Ηρακλείου, η περιφέρεια Κρήτης και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, σε συνεργασία με άλλους φορείς, φέρνουν στο προσκήνιο τις συνταγές και τα προϊόντα της Κρήτης, διοργανώνοντας το φεστιβάλ «Heraklion Gastronomy 2018», αφιερωμένο στο λάδι, το παξιμάδι και το κρασί του νησιού.

Από τις 11 μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου, γνωστοί σεφ, γυναικείοι συνεταιρισμοί, επιχειρηματίες και φορείς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν τις γεύσεις και τα προϊόντα της Κρήτης. Στο πλαίσιο της 4ήμερης διοργάνωσης, θα δείξουν συνταγές και θα προσφέρουν τα πιάτα τους- φτιαγμένα με προϊόντα της κρητικής γης στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της πόλης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε δοκιμές, να παρακολουθήσουμε ομιλίες και επιστημονικές συναντήσεις, ενώ από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μουσικές βραδιές, με φόντο το φρούριο – σύμβολο της πόλης.

info
Λεωφόρος Νεάρχου, Λιμάνι Ηρακλείου, https://www.facebook.com/herakliongastronomy/, Είσοδος ελεύθερη