Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo πραγματοποιείται για 6η χρονιά η έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του.

Η έκθεση διοργανώνεται παράλληλα με άλλες δύο επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα: Την 5η διοργάνωση της έκθεσης Dairy Expo που αφορά τη γαλακτοκομία και τυροκομία και την έκθεση Frozen Food, που παρουσιάζει λύσεις στις υπηρεσίες Food Logistics και διανομής τροφίμων, εξοπλισμό και συστήματα βιομηχανικής ψύξης, κατεψυγμένα τρόφιμα.

Οι 2 αυτές εκθέσεις διοργανώνονται παράλληλα τις ίδιες ημερομηνίες σε διαφορετικές αίθουσες, ενώ η είσοδος των επισκεπτών γίνεται με την ίδια πρόσκληση.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Στο πλαίσιο της έκθεσης, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν στον τομέα του κρέατος, της μαζικής εστίασης και τις νέες εξελίξεις των κλάδων. Επίσης θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε φορά, διαγωνισμοί και επιδείξεις από επαγγελματίες, όπως ο διαγωνισμός κρεοπωλών, οι κοπές κρέατος, η παρασκευή κρεατοσκευασμάτων και η σωστή διαχείριση του κρέατος.Επιγραμματικά οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί περιλαμβάνουν τα εξής: 6η αξιολόγηση προϊόντων κρέατος και κρεατοσκευασμάτων, σεμινάρια για σεφ, κοπές και διαχείριση κρέατος, παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων ψητοπωλείου, διαγωνισμούς κρεοπωλών, ημερίδες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, ημερίδες κτηνοτροφίας.

Η διοργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με Λέσχες Αρχιμαγείρων ανά την Ελλάδα, Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρεοπωλών και Σωματεία κρεοπωλών, Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, Επαγγελματικούς φορείς και συλλόγους, Εταιρείες παραγωγής προϊόντων κρέατος.