Το κολωνακιώτικο bar-restaurant Rosebud αυτή την Πέμπτη ετοιμάζει ένα ξεχωριστό μενού με χορτοφαγικό sushi δια χειρός του greenchef Νίκου Γαϊτάνου.

Dragon-rolls-με-βιολογικο-τοφου,--χωρίς-ψάρι
Dragon rolls με βιολογικο τοφου χωρίς ψάρι

Διατηρώντας το vegetarian-vegan και raw vegan προφίλ του, το Rosebud παρουσιάζει μια διαφορετική οπτική του sushi 100% vegan.

Tuna-tomato-nigiri-(2)
“Tuna” tomato nigiri

Το «Vegan sushi night», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Roots στη Θεσσαλονίκη με μενού που επιμελήθηκε ο ίδιος σεφ προτείνει σούσι χωρίς τόνο, σολομό, χαβιάρι και μπρικ, παρόλο που οπτικά μοιάζει σα να έχει.

Ταυτόχρονα και για να καλύψει τα γούστα των ωμοφάγων, ο σεφ θα ετοιμάσει σαλάτες με φύκι wakame, dragonrolls με βιολογικò τόφου, «tuna» nigiri με ντομάτα, ωμοφαγικό sushi με λαχανικά αγγούρι, κόκκινη πιπεριά και ανανά, ενώ θα αντικαταστήσει το ρύζι με τριμμένο κουνουπίδι.

Η γευστική εμπειρία της ημέρας ολοκληρώνεται με ιαπωνικό ποτό σάκε.

info
Σκουφά 42 και Ομήρου 60, Κολωνάκι, τηλ. 210 3392370, www.rosebud.gr
Ώρα προσέλευσης: 19.00.