Tο ξενοδοχείο Fresh εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο οινογαστρονομικών συναντήσεων συνδυάζοντας την τοπική μεσογειακή κουζίνα με μια σειρά από κρασιά που παράγονται από αντιπροσωπευτικές οινοποιείες.

Οι ετικέτες του κτήματος Κοκοτού πρωταγωνιστούν στην πρώτη Wine&Dine συνάντηση την Παρασκευή 13 Μαρτίου συνοδεία ελληνικών γεύσεων με την επιμέλεια της σεφ Νόης Ιωαννίδου. Κάθε μήνα θα αποκαλύπτονται νέοι γευστικοί προορισμοί της Ελλάδας με μια σειρά από καινούριες και ξεχωριστές προτάσεις από τον Ελληνικό αμπελώνα.

SAVE_THE_DATE_WINE_AND_DINE-FRESHHOTEL_FB-3

Μενού γευσιγνωσίας με το Κτήμα Κοκοτού

Σαββατιανό 2014
Ταρτάρ με καβούρι, μάνγκο και λαχανικά, συνοδεία από μπουκέτο σαλάτας

Chardonnay 2014
Ριζότο κόκκινης κολοκύθας με ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τραγανή παρμεζάνα

Cabernet Sauvignion 2013
Κοτόπουλο ελεύθερας βοσκής σε σάλτσα από κόκκινο κρασί,με γλυκό τραχανά

Cabernet Sauvignion Κτήμα Κοκοτού 2011
Ψαρονέφρι σοτέ με σάλτσα μανιταριών portobello και τρούφας συνοδεία μπάρας baby πατάτας με μπέικον και θυμάρι

Borgoña Cocktail με cabernet sauvignon, φρούτα του δάσους και βατόμουρα
Κρέμα σοκολάτας με φρούτα του δάσους σε βάση από κορν φλέϊκς και σορμπέ βατόμουρο

info
Παρασκευή 13 Μαρτίου, 21.30, Fresh Hotel, Σοφοκλέους 26, Αθήνα, τηλ. 210 5248511. Τιμή/άτομο: 35 ευρώ