Το Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ υποδέχεται το 2019 με τα πιο λαχταριστά μενού για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και όλες τις γιορτινές μέρες!

Μαζί, εκλεκτές συνταγές για λαχταριστά γλυκά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις & ένα μικρό αφιέρωμα με δώρα για foodies!

Διαβάστε στο Olive Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Μπούτι με τραγανή πέτσα στον φούρνο, πανσέτα ρολό, πρασοσέλινο αυγολέμονο, με κάστανα και μανιτάρια, καρέ με συνοδευτικά από τον γνωστό σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου

Η Ντίνα Νικολάου υπογράφει τις συνταγές για τα πιο νόστιμα που θα σερβίρετε την Παραμονή!

Το πιο οικογενειακό γεύμα της χρονιάς απαιτεί γεύσεις οικείες, χορταστικές και νόστιμες. Μαγειρεύει η Εύα Μονοχάρη, aka Funky Cook

Γλυκά αφηγήματα σε λευκό φόντο!

Τα κλασικά γλυκά που αγαπάμε να τρώμε αυτές τις ημέρες, φτιαγμένα με ανανεωτική διάθεση!

Ακόμη:

Γνωστοί σεφ μας δίνουν όλα τα μυστικά τους για τέλειο αποτέλεσμα:
Η γαλοπούλα
Το καρέ μοσχαριού
Η τερίνα παντζαριού

Αφιέρωμα

Δώρα και επιλογές για foodies.
Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της συμπρωτεύουσας.

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!