Με το Οlive Μαρτίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, με το ΘΕΜΑ: τα 100 που αγαπάμε!

Επιλεγμένες γεύσεις, πιάτα, πρώτες ύλες, παραγωγοί και οι συνταγές που αποθεώνουν την ελληνική μαγειρική.

Τριάντα καταξιωμένοι γνώστες της μαγειρικής, των πρώτων υλών και της εστίασης καταγράφουν τις γεύσεις, τα πιάτα, τους σεφ, τους παραγωγούς και τα προϊόντα που μας συναρπάζουν αυτή την εποχή. Μια μεγάλη έρευνα του Olive, που συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω από 100 εμπνευσμένες εμπειρίες που συνθέτουν το τοπίο της εθνικής μας κουζίνας σήμερα.

Ακόμα:
Η μαγειρική της Τσικνοπέμπτης από τον Σωτήρη Ευαγγέλου.

Η Ντίνα Νικολάου στρώνει το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και φτιάχνει τα χειμερινά μας τουρσιά.

Ο Γρηγόρης Χέλμης παίζει με τον ταραμά σε τρεις αλλιώτικες εκδοχές.

Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μαγειρεύει με τις ρίζες της εποχής.

Και αποκλειστικό! Οι οικογενειακές συνταγές από το τελευταίο βιβλίο του Άντονι Μπουρνταίν.

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!