Αυτή την Κυριακή το Olive παρουσιάζει:

Τα 100 αγαπημένα!
Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα επιλεγμένα συστατικά της εθνικής μας κουζίνας, ​από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού μας : αλλαντικά, τυριά, αλίπαστα, ζυμαρικά, όσπρια, ροφήματα, γλυκίσματα, τα πιάτα, οι πρώτες ύλες, τα προϊόντα, οι παραγωγοί και οι τάσεις που ​αποδίδουν τη σύγχρονη εικόνα της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής στις οικιακές κουζίνες και στα εστιατόρια της χώρας μας .

100_1 100_2 100_3 100_4

*Και μαζί, μια ωδή στη νόστιμη Σαρακοστή με συνταγές που αποθεώνουν τα θαλασσινά και τα υλικά της εποχής:

EYAGELOU

EPOXIKA

*Αγκινάρες, πράσα, αρωματικά και άγρια χόρτα, όσπρια, καλαμαράκια, μήλα και χαλβάς του μπακάλη στις πιο νόστιμες συνταγές της Ντίνας Νικολάου!

*Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Νίκος Καραθάνος γράφει για τα θαλασσινά κυδώνια και μας χαρίζει την πιο νόστιμη συνταγή του.

*Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει για εμάς σουπιές με σπανάκι, μυδοπίλαφο, αλλά και χταπόδι στιφάδο μαζί με άλλα αγαπημένα πιάτα της θάλασσας!

KATHE MERA

*Η Εύα Μονοχάρη, ή «Funky Cook», προτείνει νηστίσιμες πίτες, αρακά, ζυμαρικά με ταραμά αλλά και σουτζουκάκια ρεβιθιών για το οικογενειακό τραπέζι!

*Το αγαπημένο χούμους, το πιο γνωστό ντιπ της Μέσης Ανατολής, σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές.

*​Η Θάλεια Τσιχλάκη μας εξηγεί τι σημαίνει «χωρίς γλουτένη», η Ντίνα Νικολάου μας προτείνει νόστιμα πιάτα!

*​Φτάχνουμε bagels και spring rolls για σίγουρη επιτυχία στο σπίτι βήμα βήμα.

CHOCO

Chocoholics!
*Τέσσερα γλυκά με κεντρικό θέμα τη λατρεμένη μας σοκολάτα!

*Και όπως σε κάθε τεύχος, το Σχολείο Κουζίνας, λύνει όλες τις μαγειρικές απορίες σας!

Olive, μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Μην το χάσετε!