Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ. Μια συλλεκτική, ξεχωριστή έκδοση που δεν πρέπει να χάσετε!

“100% ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ”
200 σελίδες – 100 συνταγές

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα μη χάσετε τη συλλεκτική έκδοση «100% ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ» με 100 λαχταριστές συνταγές που δεν πρέπει να λείπουν από καμία κουζίνα.

Στην ειδική έκδοση του Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 31 Ιανουαρίου με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, μαγειρεύουμε 100% Κοτόπουλο! 200 σελίδες με 100 λαχταριστές συνταγές που φτιάχνονται εύκολα και τρώγονται με πάθος! Το κοτόπουλο αγαπιέται παντού, γιατί είναι εύκολο στη διαχείριση, θρεπτικό, υγιεινό, οικονοµικό, ευέλικτο και πάνω απ’ όλα ιδιαίτερα νόστιµο. Tο αγαπηµένο πουλερικό πάει παντού και µε όλα και μαγειρεύεται ποικιλοτρόπως: στον φούρνο ή την κατσαρόλα, στο τηγάνι, γίνεται σαλάτα, μπαίνει σε πίτες και δεν λείπει ποτέ από τα γιορτινά τραπέζια. Δοκιμάστε το σε όλες τις εκδοχές του!

ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
Στο κοτόπουλο ταιριάζει η κατσαρόλα, αφού µε το µαγείρεµα οι χυµοί παραµένουν στο εσωτερικό του και τα υλικά µε τα οποία συνυπάρχει βαθαίνουν τη γεύση του και του προσθέτουν αρώματα.

ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Το αγαπηµένο πουλερικό λατρεύει γάστρες και ταψιά, µαζί και το υποµονετικό ψήσιµο, εκείνο που θα το κάνει τρυφερό, µε ψαχνό που ξεκολλάει πανεύκολα από το κόκαλο. Οσπρια, λαχανικά, ελιές, βούτυρο, µυρωδικά, οι πιο νόστιµοι σύντροφοί του!

ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Από τους κλασικούς δικούς µας κεφτέδες µέχρι το τηγανητό κοτόπουλο του αµερικανικού Νότου, όλα τα πιάτα που θα σερβίρετε είναι αξεπέραστης νοστιµιάς.

ΟΙ ΠΙΤΕΣ
Με φύλλο ή µε κουρκούτι, οι πίτες με κοτόπουλο, σε εκδοχή παραδοσιακή ή πιο σύγχρονη, βρίσκουν πάντα µια θέση στο καθηµερινό ή στο πιο επίσηµο τραπέζι µας!

ΟΙ ΣΑΛΑΤΕΣ
Δροσερές, ανάλαφρες ή χορταστικές, σε ρόλο κυρίως πιάτου, ελαφρού γεύµατος ή συνοδευτικού, έχουν ως πρωταγωνιστή το κοτόπουλο και ανάµεσα στα υλικά τους ζυµαρικά και όσπρια, κάθε λογής λαχανικά, ολόφρεσκα µυρωδικά και ελληνικά αγαπηµένα τυριά!

ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ
Το κοτόπουλο κάθε χρόνο τις γιορτές φοράει τα καλά του και µε τη νοστιµιά του συγκεντρώνει όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Γίνεται ρολό, γεµίζεται µε φάρσες κάθε λογής, τα συκωτάκια του δίνουν εξαίσια πατέ και κάπως έτσι τιµά τις παραδόσεις µε τον πιο γευστικό τρόπο!

Αυτή την Κυριακή, η κουζίνα ανάβει, το σπίτι γεμίζει αρώματα!

Μια συλλεκτική, ξεχωριστή έκδοση, απαραίτητη σε κάθε σπίτι!

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ! Μην το χάσετε!