Μόλις πιάσετε αυτό το βιβλίο στα χέρια σας, θα καταλάβετε πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην τρως επιδόρπιο!

Αυτό είναι και το σύνθημα της Μαρίσα Τσόρτσιλ, της γλυκιάς -σαν το βιβλίο της- συγγραφέως, που δεν ξεχνά ποτέ πόσο σημαντικό είναι να διατηρείς άψογη τη σιλουέτα σου χωρίς να εκτοπίζεις στο πυρ το εξώτερον ένα γλυκό.

Cover-VIVLIO

Στο βιβλίο της μαθαίνουμε πώς να µετατρέπουμε το επιδόρπιο σε απενοχοποιηµένο κοµµάτι της ζωής μας. Η αγαπημένη σεφ ζαχαροπλαστικής -και πτυχιούχος διατροφολόγος- των σταρ του Χόλιγουντ µοιράζεται µαζί μας µερικές από τις αγαπηµένες της συνταγές, αποκαλύπτοντας τα µυστικά της για το πώς να φτιάχνουμε «αθώα», µη παχυντικά γλυκά.

Νόστιμες και λαχταριστές συνταγές για επιδόρπια και ζύμες, από σοκολατένια cupcakes μέχρι κουραμπιέδες, όλα σε έξυπνες παραλλαγές των αγαπημένων μας γλυκών με απλά, υγιεινά υλικά, μειωμένα λιπαρά και γεύση στο φουλ. Επιπλέον, σε όλο το βιβλίο η Μαρίσα Τσόρτσιλ δίνει συμβουλές για την παρασκευή γλυκών χωρίς ζάχαρη και γλουτένη, για να τρώμε γλυκά χωρίς περιττές ενοχές και τύψεις! Αυτή κι αν είναι σπουδαία υπόσχεση!

Η Ελληνοαμερικανίδα pastry chef θα βρίσκεται την Τρίτη 5 Μαΐου και ώρα 15.30 στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde για να αναπτύξει τη φιλοσοφία της «Sweet & Skinny» και να μοιραστεί τα μυστικά της για την παρασκευή «αθώων», μη παχυντικών γλυκών, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη.

info
Το βιβλίο «My Sweet & Skinny Life» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη, τηλ. 210 3650027.