Πρώτος ο ελληνικός καφές στην προτίμηση των πελατών, με το διαδικτυακό κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη να καταγραφεί περισσότερες από 380.000 επισκέψεις και 13.000 παραγγελίες στον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους.

Η ιδέα του e-shop γεννήθηκε εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, όπου οι καταναλωτές, εκτός του ότι στρέφονταν στο διαδίκτυο για να διευκολυνθούν σχετικά με τις απαραίτητές τους αγορές, ήθελαν να διατηρήσουν και τις αγαπημένες τους καθημερινές συνήθειες, σε μια περίοδου όπου έπρεπε να αναπροσδιορήσουμε όλοι ακόμη και τα αυτονόητα.

Και, υπάρχει μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη καθημερινή συνήθεια από την απόλαυση του καθιερωμένου και απαραίτητου πρωινού καφέ;
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, επιδίωξαν μεγαλύτερη προσιτότητα προς τον πελάτη και διεύρυναν το δίκτυο πωλήσεών τους, φτιάχνοντας το ηλεκτρονικό τους κατάστημα την ιδανική στιγμή.

Σήμερα, καταναλωτές από όλη την Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος την απόλυτη αγοραστική εμπειρία.

Εν μέσω καραντίνας και ακόμη και σήμερα οι καταναλωτές μπορούν με ένα κλικ να γεμίσουν την κούπα τους με φρεσκοαλεσμένο καφέ Λουμίδη, αφού ο καφές αλέθεται και συσκευάζεται λίγο πριν την τελική αποστολή του στον. Αυτό, σε συνδυασμό με την γρήγορη ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστέλλεται την επόμενη κιόλας μέρα από τη λήψη της) οδηγεί στο να παραλαμβάνει ο πελάτης πάντα φρεσκοκομμένο καφέ με υπέροχο άρωμα & πλούσια γεύση.

Τι θα βρούμε στο e-shop
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα βρίσκουμε όλα τα είδη καφέ (ελληνικό, φίλτρου, espresso, στιγμιαίο και κάψουλες), παρασκευασμένο και συσκευασμένο από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Επίσης, μπορούμε να επιλέξουμε από μια μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων και τροφίμων που ολοκληρώνουν την αυθεντική εμπειρία του καφέ.

Δείτε επίσης:

Τα μυστικά για τέλειο ελληνικό καφέ στο σπίτι

Ο ελληνικός καφές βοηθάει και στη χώνεψη!

Ζελέ καραμέλας αρωματισμένο με ελληνικό καφέ και crumble σοκολάτας