Η Φάρμα Μπράλου ιδρύθηκε το 2011 κι έφερε στην Αθήνα εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας από την ομώνυμη φάρμα στη Φθιώτιδα. Μια πρότυπη φάρμα που λειτουργεί από την πρώτη μέρα με βασική αρχή τον σεβασμό στα ζώα και στη γη, στους γεωργούς και στους κτηνοτρόφους που παράγουν την τροφή μας. Στόχος ήταν από τη αρχή η παράγωγη σωστών και καθαρών προϊόντων· τα γευστικά κρέατα και πουλερικά, τα υψηλής ποιότητας λαχανικά και αυγά. Γι’ αυτό και ό,τι παράγεται από τη Φάρμα Μπράλου έχει τη σφραγίδα ποιότητας.

Σήμερα, μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας που έχει βραβευτεί, μεταξύ άλλων, με το Βραβείο Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας από το Ε.Ε.Α., και δύο μεγάλα καταστήματα στην Κηφισιά και το Κολωνάκι, η Φάρμα Μπράλου ανοίγει νέο κατάστημα στη Βάρη.

Με εορταστική διάθεση και βασικό στόχο να προσφέρει πάντα το καλύτερο στους καταναλωτές, η Φάρμα Μπράλου προχωρά σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που αναμένεται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη:

* Μειώνει τις τιμές σε όλα τα προϊόντα κρέατος μέχρι 30%

* Αυξάνει την παραγωγή σε όλα τα είδη κρέατος και ετοιμάζει νέα προϊόντα κρέατος

* Προχωράει στην εκτροφή νέων ζώων στην ίδια τη Φάρμα, όπως το κατάμαυρο κοτόπουλο Aman cemani από την Ινδονησία, το χοιρινό mangalica από την Ουγγαρία και τα Red Aberdeen Angus από Σκωτία.

* Δημιουργεί το δικό της πρότυπο τυροκομείο για την παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων.

* Στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς και εμπλουτίζει τα τρία καταστήματα με deli προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα

* Φυτεύει νέα δέντρα και σιτηρά.

* Ανανεώνει το e-shop ώστε να είναι πιο φιλικό κι εύχρηστο για τους πελάτες και επιβραβεύει του πιο πιστούς από αυτούς.

info
Φάρμα Μπράλου, καταστήματα: Κολωνάκι, Μηλιώνη 9, Κηφισιά: Τατοϊου 73 & Χαριλάου Τρικούπη, Βάρη: Λεωφ. Ευελπίδων 145.

Δείτε επίσης:
Μοσχαρίσιο καρέ με πατάτες γεμιστές και σάλτσα μυρωδικών

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για να διαλέγεις το σωστό κομμάτι κρέας

Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

Το άρθρο της εβδομάδας