Για μια ακόμη χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε διεθνείς διακρίσεις από τον ανεξάρτητο διαγωνισμό του International Taste Institute, με προϊόντα των σειρών «ΑΒ Επιλογή» και «AB You’ll Love» να κατακτούν Χρυσά Αστέρια Ανώτερης Γεύσης.

Ειδικότερα, με χρυσά αστέρια τιμήθηκαν τα ψάρια «ΑΒ Επιλογή», τσιπούρα, λαβράκι και φαγκρί, τα οποία έλαβαν από 2 Χρυσά Αστέρια, τα τυριά «ΑΒ Επιλογή», Κασέρι ΠΟΠ Ελασσόνας και Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ που έλαβαν επίσης από 2 Χρυσά Αστέρια, η Γραβιέρα Αμφιλοχίας 1 Χρυσό Αστέρι, ενώ από 1 Χρυσό Αστέρι έλαβαν και τα προϊόντα Γεμιστά, Μουσακάς, Pizza Κοτόπουλο BBQ & Chicken Coronation Σάντουιτς, της νέας σειράς έτοιμων γευμάτων «ΑΒ You’ll Love» με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ψάρια εκτρέφονται αποκλειστικά για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα πεντακάθαρα νερά των ελληνικών θαλασσών, σε επιλεγμένες ιχθυοτροφικές μονάδες με ειδικές, εξαιρετικής ποιότητας, ιχθυοτροφές που τους προσδίδουν ανώτερη γεύση, κορυφαία ποιότητα και θρεπτικότητα. Τα τυριά πάλι, έχουν επιλεγεί από τους ειδικούς της ΑΒ γιατί φτιάχνονται με τις πιο αγνές, ντόπιες πρώτες ύλες και το μεράκι έμπειρων παραγωγών και καθένα κρύβει στη γεύση του την πλούσια τυροκομική παράδοση του τόπου από τον οποίο προέρχεται. Όσο για τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων «AB You’ll Love», περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέρας, που παρασκευάζονται με τις λαχταριστές συνταγές του Άκη Πετρετζίκη εμπνευσμένες από την Ελληνική και τη Διεθνή κουζίνα, με αγνά, ολόφρεσκα υλικά και με την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ.

Η τελετή απονομής πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου, στις Βρυξέλλες. Για τις διεθνείς διακρίσεις, ο Δημήτρης Πρίντζιος, SVP Buying στη Διεύθυνση Αγορών της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τις Διεθνείς Διακρίσεις, με τις οποίες τιμήθηκαν δέκα προϊόντα των σειρών «ΑΒ Επιλογή» και «AB You’ll Love». Πιο συγκεκριμένα, για την σειρά «ΑΒ Επιλογή», ανέφερε: «Το 2004, έγινε η αρχή με τη δημιουργία της σειράς προϊόντων «ΑΒ Επιλογή». 15 χρόνια μετά, μπορούμε να καμαρώνουμε για τους Έλληνες παραγωγούς, τους δικούς μας ανθρώπους, που προσφέρουν τα πιο εκλεκτά προϊόντα στο τραπέζι μας, ενώ ταυτόχρονα, «ταξιδεύουν» σε όλο τον κόσμο, με διακρίσεις όπως αυτή, τους ελληνικούς γευστικούς θησαυρούς». Και συμπλήρωσε: «Πρόσφατα, παρουσιάσαμε τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων «ΑΒ You’ll Love» με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. Η διεθνής αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την προσπάθειά μας, να προσφέρουμε έτοιμες, ποιοτικές και γευστικές επιλογές, για κάθε στιγμή της ημέρας, ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να απολαμβάνουν υπέροχες γεύσεις, φτιαγμένες με αγάπη και τα πιο ποιοτικά υλικά».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιτροπή του International Taste Institute αποτελείται από μεγάλου κύρους σεφ και σομελιέ, που αξιολογούν και βαθμολογούν τα προϊόντα σε τυφλές δοκιμές, οι οποίες εξασφαλίζουν μέγιστη αντικειμενικότητα.