Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, στο πλαίσιο των διοργανώσεων της ελληνικής επιχειρηματικότητας, Sales Excellence Awards 2021 και των Retail Business Awards 2021, απέσπασε τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις,

Τιμήθηκε με ασημένιο βραβείο για την επιτυχημένη της απόδοση στην Κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων, στα Sales Excellence Awards 2021. Τα βραβεία αυτά συνδιοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την BOUSSIAS, για να  επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των Πωλήσεων. Σε μια χρονιά τέτοιων μεγάλων προκλήσεων όπως και η περασμένη, αυτή η διάκριση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού έγιναν πολλές ανακατατάξεις σε όλους τους κλάδους της αγοράς.

Παράλληλα, στα βραβεία «Retail Business Awards 2021»που διοργανώνουν η DIRECTION και το περιοδικό Retail Business απέσπασε δύο βραβεία. Τιμήθηκε με χρυσό βραβείο κατηγορία Suppliers’ CSR Campaign για τη σταθερή Κοινωνική της Δράση και με ασημένιο στην κατηγορία Suppliers’ Βrand Social Media Campaign για την Digital ενέργεια του Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ «Φτιάξε χρόνο για εσένα».

Για τις συναπτές επιτυχίες της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., ο Εμπορικός της Διευθυντής, κ. Μάριος Παπαθανασίου, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στην εταιρία ΓΙΩΤΗΣ αντιμετωπίζουμε κάθε βραβείο σαν να είναι το πρώτο που κατακτούμε. Mε τον ίδιο ενθουσιασμό, αλλά και με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές μας. Το 2020 ήταν, ομολογουμένως, μια ιδιαίτερη χρονιά που απαίτησε άμεσα αντανακλαστικά, τόσο στην εμπορική πολιτική μας, όσο, και στις δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνουν διαχρονικά την πορεία της εταιρίας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές, τα μέλη των κριτικών επιτροπών και, όπως πάντα, πάνω απ’ όλα, τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται, μας τιμούν και μας εμπνέουν να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι».

Δείτε επίσης:

Ολοκληρώθηκε το 1ο online Masterclass της ΓΙΩΤΗΣ με τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη

Η ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει τον παιδικό σταθμό φιλανθρωπικού σωματείου

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. καλύπτει ετήσιες ανάγκες σε τρόφιμα της Κιβωτού του Κόσμου