Η μητέρα μικρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι στο γεύμα της μικρής από γνωστό ταχυφαγείο στη Βρετανία βρήκε ψημένα κομμάτια χειρουργικής μάσκας από τα οποία παραλίγο να πνιγεί.

Όπως δήλωσε στο BBC News η 32χρονη μητέρα, όταν διαπίστωσε ότι το παιδί πνιγόταν αναγκάστηκε να βάλει το δάχτυλό της στο στόμα του για να αποβάλλει ό,τι έφαγε σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια για να μην πνιγεί. Στα «ευρήματα» μετά από αυτό ήταν και κομμάτια χειρουργικής μάσκας. «Ήταν από μάσκα και τα κομμάτια είχαν ψηθεί και έμοιαζαν με τσίχλα. Ήταν αηδιαστικό. Αν δεν βρισκόμουν στο δωμάτιο δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί», αναφέρει.

Το περιστατικό συνέβη αφού αγόρασε ένα «χαρούμενο γεύμα» με κοτομπουκιές από γνωστό ταχυφαγείο στο οποίο επέστρεψε για να τους ενημερώσει, ωστόσο, το προσωπικό δεν απολογήθηκε και συνέχισε να σερβίρει τις κοτομπουκιές. «Δεν μπορώ να πιστέψω τον τρόπο που οι υπεύθυνοι διαχειρίστηκαν το θέμα».

Η αλυσίδα ταχυφαγείων, απαντώντας στο BBC, αναφέρει ότι διερευνά το περιστατικό και έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποσυρθεί η συγκεκριμένη παρτίδα από τα καταστήματα ενώ τελικά απολογήθηκε στην πελάτισσα επισημαίνοντας ότι βρίσκονται σε φάση συζητήσεων με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για το θέμα.

Δείτε επίσης

Εταιρεία κάνει δώρο κοτομπουκιές για 1 χρόνο και $10.000!

Αυτή τη γαμήλια ανθοδέσμη από κοτομπουκιές μπορείς και να τη φας!

Άνδρας τρώει κοτομπουκιές σε vegan διαδήλωση