Μια γιορτινή εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας που θα ικανοποιήσει τις αισθήσεις της γεύσης, της ακοής και της όρασης. Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George, στο ατμοσφαιρικό Tudor Hall Restaurant, μπορείτε να απολαύσετε ένα γκουρμέ δείπνο με πρωταγωνιστές τα ελληνικά προϊόντα.

H διακόσμηση του χώρου συνθέτει μια πιο επίσημη και γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω του νεοκλασικού της ύφους. Η απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη πάντα ομορφαίνει κάθε εμπειρία, ενώ κατά την εορταστική περίοδο, ακόμη πιο χριστουγεννιάτικο τόνο θα δίνει και η θέα στη φωταγωγημένη πλατεία Συντάγματος.

Ενδεικτικά, κάποια από τα πιάτα του μενού που μπορείτε να επιλέξετε, είναι οι κολοκυθοκεφτέδες με τάμπουλε, αγιολί από ‘kale’ και ξιδάτη πιπεριά Φλωρίνης, το λαβράκι μαρινέ με χυμό σταφυλιού και μήλου, αγγούρι-σέλερι και αυγοτάραχο , η σφυρίδα στο φούρνο με ντομάτα, μαραθόριζα, ελιές Καλαμών και βασιλικό, το χειροποίητο ραβιόλι με τυρί Λαζαρέτο, νούμπουλο Κέρκυρας με σύκο και φουντούκια και το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στιφάδο με κόκκινο τριαντάφυλλο και αφράτη πατάτα.

Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, οι βραδιές στον 7ο όροφο θα γίνονται ακόμη πιο ιδιαίτερες, αφού το δείπνο θα γίνεται μετά μουσικής. Οι ήχοι από το τσέλο και το βιολί θα συνθέτουν μια εικόνα από άλλη εποχή.

Info
7ος όροφος, Ξενοδοχείο KING GEORGE, Βασιλέως Γεωργίου Α’ 3, Αθήνα, 105 64, Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 2103330748, Ωράριο: 18:00-01:00 (Η κουζίνα κλείνει 00:00)

Δείτε επίσης:

Στο wine restaurant Manouka, στην Ερμού, τα πιάτα «μιλούν» άπταιστα ελληνικά

Στο ολοκαίνουργιο Οkio βάλαμε τα πιάτα στη μέση! Η Θάλεια Τσιχλάκη περιγράφει…

Επίσκεψη στο γαλλικό ρεστοράν Le Pavillon. Η Θάλεια Τσιχλάκη δοκίμασε και σχολιάζει.

Το άρθρο της εβδομάδας