Με ένα διεθνές βραβείο γεύσης αλλά και ένα καινούργιο προϊόν γιόρτασε το πρώτο χρόνο παρουσίας της στην αγορά η Μικροζυθοποιία Πάρου επιβεβαιώνοντας τους στόχους των ιδρυτών της να παράγουν μπίρα υψηλών προδιαγραφών και με έντονο το κυκλαδίτικο χρώμα της Πάρου.

Η 56 Isles Pilsner, η οποία άρχισε να διατίθεται πέρυσι στην αγορά με ιδιαίτερη επιτυχία, κατάφερε φέτος να διακριθεί στον ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνισμό Great Tasτe Awards στο πλαίσιο του οποίου αξιολογήθηκαν 12.366 προϊόντα από 500 έμπειρους κριτές που κατέχουν σημαντικές θέσεις στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Έτσι την ετικέτα της παριανής 56 Isles Pilnser κοσμεί πλέον το αστέρι Great Taste 2017 που αποτελεί το πλέον έγκυρο και αξιόπιστο σήμα διαπίστευσης στη διεθνή αγορά. «Αυτή η διάκριση, στην πρώτη συμμετοχή μας σε έναν διεθνή διαγωνισμό, αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μας αλλά και το πάθος μας για τη δημιουργία της 56 Isles», σχολιάζει ο Μαρίνος Αλεξάνδρου συνιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Πάρου.

Η βράβευση συνέπεσε χρονικά με την καινούργια 56 Isles που ήρθε να γεμίσει τα ποτήρια μας με πλούσια γεύση και ξεχωριστά αρώματα. Πρόκειται για την «56 Isles Aegean Wit» που κρατά τα χαρακτηριστικά μιας Wit Μπίρας ενσωματώνοντας όμως σε αυτά την πνοή του τόπου που παράγεται. Η καινούργια μπίρα είναι μικρής παραγωγής, φρέσκια, απαστερίωτη, αφιλτράριστη και παρουσιάζεται σε μπλε φιάλη με κίτρινη ετικέτα. Στο ποτήρι σε κερδίζουν το απαλό δαχτυλίδι αφρού που την στεφανώνει, τα αρώματα εσπεριδοειδών και τοπικών μυρωδικών που συνδυάζονται μοναδικά με την παιχνιδιάρικη σπιρτάδα του αβυνοποίητου παριανού σιταριού. Πίνεται παγωμένη σε κολονάτο ποτήρι και αν θες μπορείς να την απολαύσεις με μια φέτα πορτοκάλι.

info
Νάουσα Πάρος, τηλ. 2284051102, www56islesbeer.gr