Η ΑΒ Βασιλόπουλος και ο σεφ Άκης Πετρετζίκης λανσάρουν μία νέα σειρά έτοιμων γευμάτων, τα «AB You’ll Love» και μάλιστα, πρόσφατα το γιόρτασαν με μία πρωτότυπη εκδήλωση με τον αγαπησιάρικο τίτλο «Loveat».

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εστιατόριο Fouar, οι καλεσμένοι – λάτρεις του καλού φαγητού, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία γευσιγνωσίας, με ένα menu degustation 7 πιάτων. Μέσα από ένα δημιουργικό και διαδραστικό τρόπο και ενώ το ένα πιάτο διαδεχόταν το άλλο, «αποκαλύφθηκε» πως όσα γεύτηκαν ήταν από τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων «AB You’ll Love» που φέρουν την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη και την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, Όλγα Μιχαλοπούλου, Marketing & Communications Director της ΑΒ Βασιλόπουλος και ο Άκης Πετρετζίκης δήλωσαν για αυτή τη γευστική εμπειρία και τη συνεργασία τους: «Ο πρωταγωνιστής αυτής της εκδήλωσης είναι τα έτοιμα γεύματα «AB You’ll Love»! Αυτή τη γαστρονομική εμπειρία, εσείς και όλοι οι πελάτες μας μπορείτε να βρείτε στο «μεγαλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας», δηλαδή σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Για κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περίσταση, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ποικιλία γευστικών επιλογών με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά που παρασκευάζονται καθημερινά για να φέρουν το καλύτερο στο τραπέζι σας», ανέφερε η Όλγα Μιχαλοπούλου. Ο Άκης Πετρετζίκης, συμπλήρωσε «Το μυστικό της επιτυχημένης συνταγής είναι η φροντίδα και το μεράκι για το καλό φαγητό. Με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρουμε καθημερινές εμπειρίες απόλαυσης σε όλους εσάς και φιλοδοξούμε να αναβαθμίσουμε την εμπειρία του έτοιμου φαγητού στην Ελλάδα».

Με κοινή φιλοσοφία και αξίες, αγάπη και μεράκι για το φαγητό, η ΑΒ Βασιλόπουλος και ο Άκης Πετρετζίκης προσφέρουν τη νέα σειρά «AB You’ll Love» που αποτελεί μία πρακτική και ποιοτική λύση νόστιμων έτοιμων γευμάτων, για κάθε ώρα της ημέρας. Η νέα σειρά έτοιμων γευμάτων είναι εμπνευσμένη από την ελληνική και διεθνή κουζίνα και περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα μαγειρευτά φαγητά, φρέσκες σαλάτες, πίτσες και πεϊνιρλί, σάντουιτς και επιδόρπια, τα οποία παρασκευάζονται καθημερινά με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ.

info
Τα έτοιμα γεύματα «AB You’ll Love» διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα AB Click2Shop για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.ab.gr/products/ab-you-love.