Αναλογιζόμενη την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, η Μπάρμπα Στάθης συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα χορηγίας των προϊόντων της προς φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Έτσι, αυτή τη δύσκολη περίοδο, αναλαμβάνει την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών, για 2 μήνες. Ειδικότερα, πρόκειται να τους παρέχει καθημερινά 2 πλήρη μαγειρεμένα γεύματα, υψηλής διατροφικής αξίας, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου τους. Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο προέδρος του ΔΣ του Γηροκομείου, Ζώης Κολιός, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Μπαρμπα Στάθης προσφέρει τη στήριξή της σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες χορηγώντας, από τις αρχές Μαρτίου έως σήμερα, περισσότερους από 10 τόνους λαχανικών και φρέσκων σαλατών. Με συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, στηρίζει το έργο οργανισμών όπως της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», «το Χαμόγελο του παιδιού», το «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» και την «Κιβωτό του Κόσμου». Ταυτόχρονα, υποστηρίζει κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και κοινοτήτων σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλει στη δράση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ξάνθης, που έχει πληγεί ιδιαίτερα.