Μια μεγάλη και σημαντική διάκριση για την Ελληνική γαστρονομία κέρδισε η μαγειρική ομάδα του SantAnna, που εκπροσώπησε την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον τελικό του διαγωνισμού European Young Chef Award 2018, λαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Ο νεαρός σεφ Αντώνης Δημοβασίλης με την κατεύθυνση του Executive chef Άκη Αμυρά και την επίβλεψη του master chef Χρήστου Αθανασιάδη, έλαβε την τρίτη θέση της διοργάνωσης με το πιάτο «Αρχέγονον». Ένα ευρηματικό και ευφάνταστο πιάτο με σφυρίδα, πουρέ τοπιναμπούρ και σούπα κακαβιάς όπου τα ντόπια προϊόντα παντρεύονται με τις σύγχρονες τεχνικές και διαμορφώνουν μια νέα προσέγγιση στην παραδοσιακή μυκονιάτικη κουζίνα!

Ο Αντώνης Δημοβασίλης, αναδείχθηκε ως ο τρίτος καλύτερος νεαρός μάγειρας στον τελικό του European Young Chef Award 2018, που διεξήχθει στην Ιρλανδία τον Νοέμβριο κερδίζοντας τη σημαντική αυτη διεθνή διάκριση ανάμεσα σε κορυφαίους νέους chef από όλη την Ευρώπη.