Η Kaiser παρουσιάζει την “Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων”, ένα ταξίδι σε εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Ελλάδας, για όσους επιθυμούν να μάθουν την ουσία των γευστικών συνδυασμών και της εκλεπτυσμένης απόλαυσης.

Η No1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, μας προσκαλεί να περιηγηθούμε στη γαστρονομική κληρονομιά της χώρας μας, αναδεικνύοντας τους γαστρονομικούς «θησαυρούς», τα εκλεκτά και ιδιαίτερα προϊόντα, που κρύβουν τόποι γνωστοί, κοντινοί ή πιο μακρινοί, απογειώνοντας τη γευστική μας εμπειρία.

Ένα βίωμα γεύσεων κι αισθήσεων με τη χαρακτηριστική γεύση της Kaiser, να συνδυάζεται αρμονικά σε ένα γαστρονομικό προορισμό γεμάτο αρώματα. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και οι συνδυασμοί ξεχωριστοί.

Ξεχωριστά τοπικά εδέσματα, από άκρη σε άκρη της χώρας μας, όπως το Νούμπουλο της Κέρκυρας ή το προσούτο Ευρυτανίας, η Λούζα Τήνου και το σαλάμι Λευκάδας, παντρεύονται μοναδικά με την ξεχωριστή γεύση της Kaiser.

Για τους λάτρεις του beer pairing και των αυθεντικών ελληνικών τυριών, το ταξίδι συνεχίζεται με το Αρσενικό Νάξου, το Μετσοβόνε Μετσόβου και το Σαν Μιχάλη Σύρου, μυρωδάτα και χαρακτηριστικά τυριά που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ποιος θα αρνούνταν μία ποικιλία με Γραβιέρα Λειψών, κασέρι Ξάνθης, γαλαζομυζήθρα Χανίων, όπου ισορροπούν αρμονικά με τη μεστότητα της Kaiser, μετατρέποντάς τη στο ιδανικό συνοδευτικό;

Η παραγωγή μιας Kaiser άλλωστε είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» που κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, μας υπενθυμίζει ότι η Kaiser δεν είναι απλά μια μπύρα.

Η No1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα μας καλεί να ανακαλύψουμε τη γαστρονομική κληρονομιά του τόπου μας. Το ταξίδι ξεκινά με… μία κρύα μπύρα Kaiser!

Δείτε επίσης:
Νέα τηλεοπτική καμπάνια από την Kaiser

Αυτά είναι τα 5 πιο υγιεινά τυριά – δες γιατί

Προσούτο: Το εκλεκτό ιταλικό αλλαντικό και 6 τρόποι να το απολαύσετε