Είτε για προσωπική απόλαυση είτε για να τα μοιραστούμε με φίλους, στο Ourse, βρίσκουμε αυτές τις γιορτές, εντυπωσιακά γλυκά για τα ρεβεγιόν και τα γιορτινά καλέσματα.

Μπορούμε να διαλέξουμε κάτι κλασικό, και 100% χριστουγεννιάτικο, όπως είναι τα ιταλικά πανετόνε. Ταιριάζουν απόλυτα με τον καφέ που θα προσφέρουμε, ενώ, λόγω της πλούσιας εμφάνισής του, αποτελούν και ένα ωραίο δώρο για τις επισκέψεις των Χριστουγέννων.

Ακόμη, για το γιορτινό τραπέζι, μπορούμε να διαλέξουμε έναν φίνο κορμό. Είτε εκείνος με τη μους σοκολάτας Εκουαδόρ, αρωματισμένη με τόνκα και compote από καραμελωμένα βύσσινα είτε εκείνος με την ελαφριά μους κάστανο με βανίλια Μαδαγασκάρης, θα ξεχωρίσει και θα κλείσει το δείπνο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επειδή οι κορμοί είναι limited edition, λόγω των ιδιαίτερων υλικών τους και του εορταστικού τους χαρακτήρα, θα πρέπει να τους παραγγείλετε εκ των προτέρων.

Συγκεκριμένα, για την αλλαγή του χρόνου, το Ourse προτείνει τη γαλλική Galette des Rois σε δύο διαφορετικές γεύσεις: Αμύγδαλο και φιστίκι Αιγίνης. Η Galette des Rois θα είναι επίσης διαθέσιμη μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Καθημερινά, στο κατάστημα, μπορούμε να βρούμε και να διαλέξουμε μεταξύ μιας ποικιλίας χειροποίητων ατομικών ή και μεγαλύτερων γλυκών με γαλλικές επιρροές.

Η flan parissien, η κλασική τάρτα της Γαλλίας με πραγματική βανίλια Μαδαγασκάρης, το Chocol8 με τις οκτώ διαφορετικές υφές σοκολάτας, η τάρτα με φιστίκι Αιγίνης με τέσσερις διαφορετικές υφές φιστίκι, η ελληνική version του Paris-Brest (το Paris-Aegina, λόγω του φιστικιού Αιγίνης), η νέα τάρτα λεμονιού, τα μακαρόν, και το χειμωνιάτικο γαλλικό γλύκισμα Mont Blanc, είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές.

Info
Ourse, Μυστρά 39, Γλυφάδα, Τηλ. 2121067019

Δείτε επίσης:

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Συσκευασίες καφέ – «έργα τέχνης» από τον Cacao Rocks

Πώς θα γιορτάσουμε φέτος τα Χριστούγεννα – Σύσταση για τεστ πριν τις συναθροίσεις