Μία ακόμα μεγάλη διάκριση προστίθεται στο ενεργητικό της E-LA-WON, εταιρεία με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα.

Η αναγνώριση της E-LA-WON ως «Great Taste Producer» είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας και στοχοπροσήλωσης στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της και συνεχούς παρουσίας στις δοκιμασίες των διαγωνισμών Great Taste επί 6 συναπτά έτη.
Η τιμητική διάκριση διατίθεται σε παραγωγούς που επιτυγχάνουν βραβεύσεις στον πιο απαιτητικό Διεθνή διαγωνισμό γεύσης του Λονδίνου στα Great Taste Awards, που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς του κόσμου και αναγνωρίζεται σαν το πιο αδιαμφισβήτητο σύστημα διαπίστευσης τροφίμων και ποτών.

Το διακριτικό σήμα της ετικέτας Great Taste προσδίδει κύρος σε κάθε προϊόν που διακρίθηκε μετά από αμέτρητες ώρες τυφλών δοκιμών από εκατοντάδες κριτές της γεύσης. Η σφραγίδα αναγνωρίζεται μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών ως άριστη ποιότητα. Έτσι, τα βραβευθέντα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα να προωθηθούν καλύτερα σε δίκτυα διανομής. Ο CEO, κος Ιωάννης Καμπούρης, εκ μέρους όλων των συντελεστών της E-LA-WON, ευχαριστεί θερμά την διοργανώτρια αρχή που επιβραβεύει την προσπάθεια της εταιρείας μέσα στην υγειονομική κρίση και δίνει ώθηση στο «επιχειρείν». Ο διεθνούς εμβέλειας και αποδοχής διαγωνισμός-θεσμός πραγματοποιείται από τη Guild of Fine Food από το 1993 και παρομοιάζεται με τα «Όσκαρ» για τον κλάδο τροφίμων και ποτών.

Δείτε επίσης

5άστερη η E-LA-WON στα βραβεία Great Taste Awards 2020 του Λονδίνου

Ιωάννης Καμπούρης, E LA WON: «Πρέπει να αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες»

Πλατινένιο διεθνές βραβείο για το ελαιόλαδο αγριελιάς της E La Won