Η εταιρία, για άλλη μια χρονιά, συνέχισε τις δωρεές τροφίμων και στήριξε πάνω από 120 διαφορετικούς φορείς. Το πρόγραμμα δωρεών της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., τις τελευταίες χρονιές που έχουμε διανύσει, έχει αποκτήσει ακόμη πιο μεγάλη ουσία, ως συνέπεια της πανδημίας, και όχι μόνο, αφού έχουν βοηθηθεί και άνθρωποι που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Πιο αναλυτικά, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., για το έτος 2021:

Διέθεσε 550.000 μερίδες γευμάτων & ροφημάτων, καθώς και πάνω από 11,5 τόνους αλεύρων για τη σίτιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στήριξε με δωρεές τροφίμων πάνω από 120 φορείς, όπως Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Ιδρύματα, Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και άλλους κοινωνικούς φορείς.

Συνέχισε τη σταθερή της υποστήριξη σε ετήσια βάση στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην «Κιβωτό του Κόσμου», στον παιδικό σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» και στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Η στήριξη αυτή, προς τους συγκεκριμένους φορείς, συνεχίζεται σταθερά και το 2022.

Η ΓΙΩΤΗΣ A.E. συνεχίζει σταθερά το Κοινωνικό της Έργο μέσω του προγράμματος δωρεών τροφίμων, προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή της, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Δείτε επίσης:

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. προσφέρει στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

3 νέες διακρίσεις για την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ

Η ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει τον παιδικό σταθμό φιλανθρωπικού σωματείου