Η νέα χρονιά στο οινοποιείο Ρούβαλη φέρνει νέα πνοή.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε η ολοκλήρωση των φυτεύσεων του νέου πρότυπου αμπελώνα σε υψόμετρο 1000 μέτρων, σε αμφιθεατρικές πεζούλες που βλέπουν τον Κορινθιακό κόλπο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του οινοποιείου, η έμφαση πια δίνεται στη μελέτη και στη γνώση γύρω από το αμπέλι καθώς και στην επένδυση στην ορεινή ηρωική αμπελουργία, στην αειφόρο βιολογική καλλιέργεια και στα μικροκλίματα της ορεινής Αιγιάλειας.

Τα κρασιά εξελίσσονται και αυτά με τη σειρά τους, ακολουθώντας τη φιλοσοφία ήπιας παρέμβασης του οινοποιείου, με στόχο να αντανακλούν όλο και περισσότερο αυτό το extreme terroir της Αιγιάλειας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση: «Το ξεκίνημα του 2021 ως αφετηρία μιας νέας εποχής για το οινοποιείο μας. Μιας εποχής στην οποία θα προκύψουν νέες προκλήσεις, υπέροχες δημιουργίες, αναζητήσεις και συνέργειες, τις οποίες θέλουμε τόσο πολύ να μοιραζόμαστε μαζί σας!

Σας προσκαλώ λοιπόν να μας ανακαλύψετε ξανά μέσα από το καινούριο website και να εγγραφείτε στο wine journal μας έτσι ώστε να είμαστε μαζί σ’ αυτό το ταξίδι. Εξάλλου όλοι βάζουμε ένα λιθαράκι ώστε αυτή η μαγεία να φτάσει στα ποτήρια μας!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης:
Ξινόμαυρο: το …Barolo των φτωχών έχει τη δική του Παγκόσμια Ημέρα

Μπορεί το λάθος ποτήρι να σε κάνει να πιεις παραπάνω κρασί;

Το έξυπνο τρικ για να βγάλεις εύκολα τον φελλό από το μπουκάλι