Το Kids Cooking Club, η πρώτη, επίσημη σχολή μαγειρικής για παιδιά στην Ελλάδα, έχει ετοιμάσει ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα λατρέψουν οι μικροί σεφ!

ANOIGMA-KIDS

Ο λόγος για το Kids Cooking Summer Camp που ξεκίνησε από τα μέσα Ιουνίου και ξεχειλίζει μυρωδιές, δροσιστικές απολαύσεις, ομαδικό παιχνίδι στους κήπους, αθλοπαιδείες και παιδικά χαμόγελα, προσφέροντας στα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών ένα ιδανικό μίγμα μαγειρικής, ψυχαγωγίας, εκμάθησης και διασκέδασης.

DSC_1221

Τα παιδιά, λοιπόν, φορούν τους σκούφους και τις ποδιές μαγειρικής και μαθαίνουν να μαγειρεύουν αλμυρές και γλυκιές συνταγές από την αρχή έως την ολοκλήρωσή τους, να επεξεργάζονται σωστά τα υλικά και να διαχωρίζουν τις διατροφικές κατηγορίες (πρωινό, πρόγευμα, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό). Στόχος τους, να καλλιεργήσουν στα παιδιά τις έννοιες της σωστής και υγιεινής διατροφής και θρέψης, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και την ασφάλεια στην κουζίνα, με τον σεφ και ιδρυτή του Kids Cooking Club, Κυριάκο Μελά με την ομάδα της σχολής -που πλαισιώνεται από σεφ, παιδαγωγούς και εξειδικευμένους εμψυχωτές μαγειρικής έκφρασης-, να αποκαλύπτουν στους μικρούς «κατασκηνωτές» τα μυστικά της μαγειρικής με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

DSC_1571

Σημειώνεται ότι τα προγράμματα του Kids Cooking Summer Camp, τα οποία θα διαρκέσουν ως τις αρχές Αυγούστου, είναι είτε μονοήμερα είτε εβδομαδιαία και για τη συμμετοχή των παιδιών οι γονείς πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να κάνουν την αντίστοιχη κράτηση θέσης με βάση το πρόγραμμα και τις ηλικίες.

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Kids Cooking Summer Camp και τις παροχές ΕΔΩ

info
Kids Cooking Summer Camp, τηλ. 213 0030644 & 2104514888, kidscookingclub.gr
Διάρκεια: ως τις αρχές Αυγούστου. Ωράριο: 8:30 – 14:30. Ηλικίες: 4 – 12 ετών.