Είναι αξιοθαύμαστο, όταν ένας άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να προσφέρει στους συνανθρώπους του ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Λαμπρό παράδειγμα, ο Akshay Parkar, κάτοικος του Μουμπάι στην Ινδία και σεφ σε πολυτελή γιοτ και εστιατόρια εφτάστερων ξενοδοχείων, που έχασε τη δουλειά του λόγω της πανδημίας.

Στην Ινδία, όπως και σε όλον τον πλανήτη, ο τουρισμός και ο χώρος της εστίασης έχουν πληγεί δραματικά με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

Ο Parkar, ωστόσο αποφάσισε να κάνει κάτι γενναίο και να διαχειριστεί την κατάσταση στην οποία βρέθηκε στήνοντας τον δικό του πάγκο, σερβίροντας ποιοτικό street food στους δρόμους του Μουμπάι.

Το μενού του υπαίθριου σταντ έχει τρία είδη μπιριάνι- με λαχανικά, με αυγό ή με κοτόπουλο σε χαμηλές τιμές ενώ ο Parkar κάνει και διανομές. Η ιστορία του έχει γίνει viral αποσπώντας χιλιάδες σχόλια συμπαράστασης και θαυμασμού. Φυσικά, δεν είναι η μόνη περίπτωση σε, που προσφέρει φαγητό σε συμπολίτες του. Ωστόσο, κάθε τέτοια προσπάθεια πρέπει να επαινείται.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Local Samosa (@localsamosa)

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊός – Βέλγιο: Σεφ έκλεισε το εστιατόριό της και μαγειρεύει για εργαζόμενους σε νοσοκομείο

Σεφ δημιουργούν pancakes με εικόνες κινηματογραφικών σταρ!

Γιατί οι Βρετανοί πετάνε το φαγητό της παμπ;