Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Μάθε, Φάε, Ζήσε» από τα My Market με τον τίτλο «Μια φέτα καλοκαίρι παρακαλώ». Πρόκειται για το έκτο στη σειρά τεύχος, με πλούσια θεματολογία, βασισμένη στην ομώνυμη πλατφόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του σουπερμάρκετ.

Η θεματολογία του τεύχους στοχεύει να δώσει έναν τόνο αισιοδοξίας, που όλοι έχουμε ανάγκη έπειτα από τον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε. Γι’ αυτόν τον λόγο, στις σελίδες του συγκεκριμένου τεύχους θα βρείτε πολλά θέματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Μερικά από αυτά είναι: συνταγές για δροσερά κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα, εύκολα γλυκά ψυγείου, πρωινά που θα σας γεμίσουν ενέργεια, tips για να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας, ιδέες για να απολαύσετε βραδιές με φίλους στη βεράντα με φεγγαράδα.

Ας πάρουμε κι εμείς λοιπόν ιδέες για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, όπως αξίζει να το ζήσουμε, με θερινά σινεμά, βουτιές στις παραλίες, εκδρομές σε νησιά, ποδηλατάδες και φεγγαράδες στη βεράντα με φίλους!

info
Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40 €.
Τα έσοδα του περιοδικού θα συνεχίσουν να προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω.