Αν σου αρέσουν τα τυριά σου έχουμε ένα ευχάριστο νέο, καθώς μπορείς να διεκδικήσεις μια θέση δοκιμαστή τυριών, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σου τυριά ενώ θα έχεις και οικονομικό κέρδος.

Η αμερικανική εταιρεία Whisps, που ειδικεύεται στην παραγωγή σνακ με βάση το τυρί, αναζητάει γευσιγνώστη τυριού για να ενταχθεί στην ομάδα της, με στόχο να βοηθήσει στην αξιολόγηση των νέων σνακ της εταιρείας. Ως πρεσβευτής της μάρκας, αυτός που θα επιλεχθεί θα λαμβάνει κάθε μήνα πακέτα με τα προϊόντα της εταιρείας κάθε τρεις μήνες θα του στέλνουν και τυριά για αξιολόγηση. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και θα συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής νέων προϊόντων.

Όπως διαβάζουμε στο Insider, σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του, όποιος επιλεγεί θα λάβει $3.500 συν άλλες παροχές αξίας $1.500, ποσό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να εξασφαλιστεί μια θέση στον διεθνή διαγωνισμό τυριού «World Championship Cheese Contest», που θα πραγματοποιηθεί το 2022.

Για να συμμετέχει κάποιος, θα πρέπει να είναι κάτοικος των ΗΠΑ -αμερικανική εταιρεία, είπαμε- και να είναι από 21 ετών και άνω. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις πάνω στο τυρί, παρά μόνο αγάπη γι αυτό. Μάλιστα, το τελευταίο θα φανεί και από τη μικρή συνοδευτική επιστολή που θα πρέπει να συντάξει, αναφέροντας γιατί αγαπάει τόσο το τυρί και γιατί αξίζει να επιλεγεί έναντι των υπολοίπων που θα κάνουν αίτηση.

info
whisps.com/pages/whisps-ceo

Δείτε επίσης:
Στρώνουμε τραπέζι με ελληνικά φρέσκα τυριά

Έχεις πάθος με τα ’80s; Βρήκαμε τα τυριά που σου ταιριάζουν!

Τα πιο υγιεινά τυριά που μπορείς να έχεις πάντα στο ψυγείο σου

Το άρθρο της εβδομάδας