O Λευτέρης Λαζάρου ξεκινάει να μαγειρεύει «Με το μάτι γαρίδα» και να μας δείχνει συνταγές μέσα από τις σελίδες του στα social media!

Οι συγκυρίες μπορεί να είναι δύσκολες αλλά ο γνωστός σεφ αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ιδέα που υπήρχε από το καλοκαίρι για να έρθει πιο κοντά με τους φίλους της κουζίνας του. «Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, “μαγείρευα” ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media και το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου.

Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου “Με το μάτι γαρίδα”, εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!». Η πρώτη συνταγή που ο σεφ θα παρουσιάσει είναι «Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο».

info
Από Πέμπτη 12/11. Περισσότερα:
Facebook: https://www.facebook.com/lefterislazarou.varoulko
instagram: lefterislazarou.varoulko

https://youtu.be/kKUkoB3Qbpc

Δείτε επίσης

«σχεδία home»: Ο Λευτέρης Λαζάρου στηρίζει το νέο σπίτι της «σχεδίας»

Λευτέρης Λαζάρου: «Η ζωή μου όλη» (μέρος 2ο)

Λευτέρης Λαζάρου: «Η ζωή μου όλη» (μέρος 1ο)

 

Το άρθρο της εβδομάδας