Tο LearnToWok – We Cook Together κυκλοφόρησε τη νέα σειρά με τα Master Class βίντεο, από γνωστούς σεφ, εξειδικευμένους στον χώρο της Ασιατικής κουζίνας και όχι μόνο.

Άλλωστε η συγκεκριμένη δράση, από τη στιγμή που ξεκίνησε, εδώ και κάποια χρόνια, μοιράζεται προτάσεις και ιδέες βασισμένες στην Ασιατική Κουζίνα. Δημιουργούν Master Class, ξεκινώντας με 3 αγαπημένους chef και 1 pastry chef, που κάθε ένας έχει τη δική του υπογραφή στον χώρο της γαστρονομίας και της ζαχαροπλαστικής.
Η νέα σειρά των Master Class βίντεο από την Cardinal παρουσιάζει τεχνικές και συνταγές που χρησιμοποιεί κάθε σεφ είτε για πιάτα καθαρά της ασιατικής κουζίνας, όπως πχ το Nigiri είτε για πιο κλασικά πιάτα που τα βρίσκουμε σε όλες σχεδόν τις κουζίνες, όπως ένα ημίπαστο ψάρι ή η τεχνική προετοιμασίας του κρέατος.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα Master Class είναι τα εξής:

Cardinal Master Class by Charis Nikolouzos
Ο chef Χάρης Νικολούζος ετοιμάζει για εμάς ημίπαστο σκουμπρί χρησιμοποιώντας 2 αγαπημένα του ασιατικά υλικά που δεν είναι άλλα από τα flakes bonito και το φύλλο kombu

Cardinal Master Class by Giannis Kaldanis
Ο pastry chef Γιάννη Καλδάνης, φτιάχνει ιαπωνική γλυκιά κρέμα namelaka με γάλα καρύδας και γαρνίρει με κομπότ ανανά αρωματισμένο με yuzu και βανίλια.

Cardinal Master Class by Antonis Kourkoutas
Ο chef Αντώνης Κουρκούτας βήμα βήμα μας δείχνει την τεχνική για φιλετάρισμα ψαριού και μας ανοίγει την όρεξη με 8 διαφορετικές προτάσεις nigiri.

Cardinal Master Class by Vasilis Sporos
Ο chef Βασίλης Σπόρος εξηγεί τα δικά του μυστικά για brinerade και το κρέας γίνεται απολαυστικό, ζουμερό και τρυφερό σε κάθε μπουκιά.

 

Δείτε επίσης:
Πίτσα σούσι θα δοκίμαζες;

Μα τι είναι -επιτέλους- η ναμελάκα, που ακούμε στο MasterChef;

Έτοιμος για Master Chef ο Στέφανος Τσιτσιπάς…