Το πεντάστερο Sani Resort και το εστιατόριο Over Water στο Sani Asterias ξεκινάει συνεργασία με τη Stephanie Le Quellec, Executive Chef του εστιατορίου La Scène στη γνωστή Avenue Matignon, στο Παρίσι.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η δυναμική Παριζιάνα σεφ με την εντυπωσιακή καριέρα έρχεται να ανανεώσει τη γαστρονομική σκηνή στο Sani Resort μέσα από την εκλεπτυσμένη κουζίνα της, παρουσιάζοντας signature dishes ως επικεφαλής του εστιατορίου Over Water στο Sani Asterias, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μαγευτική γευστική εμπειρία. Το εστιατόριο Over Water, με μια χαρακτηριστική μεσογειακή και γαλλική επιρροή, τέλεια συνδυασμένη με μια σειρά από εκλεκτά κρασιά από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, υπόσχεται να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους».

Μιλώντας για τη συνεργασία της με το Sani Resort, η Chef Stephanie Le Quellec δηλώνει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στον πανέμορφο χώρο του Sani Resort, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες τις αγαπημένες μου γεύσεις στην εξαιρετική ατμόσφαιρα και το μοναδικό περιβάλλον του εστιατορίου Over Water. Σας περιμένω όλους!».

Για την πορεία της Stephanie Le Quellec
Στην αρχή της καριέρας της η Le Quellec, εργάστηκε σε εμβληματικά εστιατόρια της Γαλλικής πρωτεύουσας και συνέχισε στο πεντάστερο ξενοδοχείο Four Seasons Terre Blanche, στη Νότια Γαλλία, όπου κι έγινε Executive Chef, καθώς και το 2013 στο εστιατόριο La Scène του πεντάστερου ξενοδοχείου Prince de Galles, όπου εργάστηκε ως head chef. Εκεί, το 2014 και το 2019, έλαβε δύο αστέρια Michelin, ούσα έως σήμερα η μόνη γυναίκα σεφ στη Γαλλία που κατέχει αυτή τη διάκριση. Το 2019 μετέφερε το εστιατόριο La Scène από το ξενοδοχείο Prince de Galles στη γνωστή Avenue Matignon στο Παρίσι, δημιουργώντας ευφάνταστα αλλά προσιτά εποχιακά μενού, χρησιμοποιώντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, το πάθος της ίδιας και η αφοσίωση της ομάδας της επιβραβεύθηκαν με δύο επιπλέον αστέρια Michelin, γεγονός που αποτελεί μοναδικό επίτευγμα στον χώρο. Το εστιατόριό της έγινε πρόσφατα μέλος του «Les Grandes Tables du Monde», μιας ένωσης με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο.