Τα πιο δροσερά δώρα μας κάνουν και φέτος το καλοκαίρι τα παγωτά Δωδώνη και τα frozen yogurt Chillbox, με τις δύο εταιρείες να προσφέρουν σε τυχερούς ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και όχι μόνο.

PHOTO 1-02

Συγκεκριμένα, η δωδώνη γιορτάζει φέτος τα 50 της χρόνια στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει με αμέτρητες εκπλήξεις. Έχουμε και λέμε, συμπληρώνοντας την γκάμα των παγωτών της και φτάνοντας τις 50 γεύσεις, επαναφέρει φέτος 2 από τις πιο επιτυχημένες γεύσεις από το παρελθόν: το chocorello (σοκολάτα με βύσσινο) και το παρφέ φράουλα. Παράλληλα, επιστρατεύει την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου που δημιουργεί τη νέα, signature γεύση σοκολάτα με αλατισμένη καραμέλα, ενώ η δωδώνη δημιουργεί και 2 ακόμα νέες, συναρπαστικές γεύσεις παγωτού: τριπλή σοκολάτα και σορμπέ ανανά.

PHOTO 4 (3)

Η μεγαλύτερη έκπληξη των φετινών γενεθλίων, δεν είναι άλλη από τα ταξίδια, με 5 τυχερούς να κερδίσουν τις οικογενειακές τους διακοπές σε αγαπημένους καλοκαιρινούς ελληνικούς προορισμούς -6 μέρες, για 4 άτομα. Τέλος, 3 τυχεροί κάθε μήνα κερδίζουν από ένα smartphone ZTE Blade A610 Plus.

chillbox

Όσο για την Chillbox, μας στέλνει ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς του εξωτερικού όπου υπάρχει κατάστημα chillbox. Με 68 καταστήματα σε 11 χώρες, η μεγαλύτερη Ελληνική αλυσίδα καταστημάτων frozen yogurt στον κόσμο, μας πάει ταξίδι στον κόσμο: Λονδίνο, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη, Πάφος ή Αγία Νάπα, ακόμα και Νέα Υόρκη περιμένουν να χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες στους τυχερούς. Κάθε μήνα λοιπόν, μέχρι και τον Οκτώβριο, ένας τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι για 2 άτομα! Επίσης, 3 τυχεροί κάθε μήνα κερδίζουν από ένα smartphone ZTE Blade A610 Plus.

info
Περισσότερες πληροφορίες στα sites των εταιρειών: www.dodoni.com.gr & http://gr.chillboxfrozenyogurt.com/el