Ένα βίντεο μόλις 20 δευτερολέπτων στη New York Times αποθεώνει τη φέτα, ενώ η δημοσιογράφος με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle, υποστηρίζει ότι «όλα γίνονται καλύτερα με ένα κομμάτι φέτα».

H δημοσιογράφος παρουσιάζει ένα γρήγορο ορεκτικό. Αρχικά βάζει μια γενναία ποσότητα μελιού για να μαλακώσει τη φέτα, οπότε υπάρχει κι ένα γλυκό στοιχείο στο πιάτο. Στη συνέχεια προσθέτει καρύδια, θυμάρι και πιπέρι και τη βάζει να ψηθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο: