Σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ από σήμερα προσφέρεται δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και άπορους.

Με βαθιά συναίσθηση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που αντιμετωπίζει η χώρα, ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ προβαίνει σε προσφορά δωρεάν ψωμιού στις ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες σε μια προσπάθεια να στηρίξει την ελληνική οικογένεια.

Βοηθώντας λοιπόν τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν ένα προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι όπως το ψωμί, τη δύσκολη αυτή στιγμή όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ θα προμηθεύουν δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, άπορους, άνεργους και πολύτεκνους (στις δύο τελευταίες κατηγορίες με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά και στις ελληνικές οικογένειες.

POSTER-PROSFORAS-ARTOY1

Τα είδη ψωμιού που θα προσφερθούν δωρεάν είναι η Φρατζόλα Πολυτελείας, το Χωριάτικο Χειροποίητο, η Φρατζόλα Πετρόμυλου και το Χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία, εδώ και 4 χρόνια, καθημερινά μετά τις 22.00, στα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ προσφέρονται δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει σε όσους έχουν ανάγκη.