Καντίνες για του κλασικούς και food trucks για τους χίπστερ. Όπως κι αν τις λέτε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις έχετε αναζητήσει έστω και μία φορά, ειδικά μετά από ένα μεγάλο ξενύχτι. Και επειδή εκείνη η ώρα της μεγάλης πείνας είναι ιερή αλλά δύσκολη, πλέον υπάρχει ένα site που σας λέει που θα βρείτε την πλησιέστερη καντίνα, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

site-me-kantines

Ο λόγος για το kantines-online.gr, που θυμίζει διαδικτυακό χάρτη, αποκλειστικά αφιερωμένο στο κλασικό κι αγαπημένο “βρώμικο”. Η ιδέα για τη δημιουργία του ανήκει στον 29χρονο Παναγιώτη Παπαδόπουλο και του ήρθε με τον πιο φυσικό τρόπο ή αλλιώς μετά από μια βραδινή έξοδο με φίλους που κατέληξε σε καντίνα της Θεσσαλονίκης για σουβλάκι. «Εκείνη τη στιγμή μού ήρθε η ιδέα πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν σε ποια σημεία υπάρχουν καντίνες. Έτσι, βάλθηκα να κάνω μια σελίδα με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για το πού ακριβώς βρίσκεται μια καντίνα κοντά του σε πραγματικό χρόνο. Κάτι σαν τον χρυσό οδηγό, αλλά να μπορείς να το βλέπεις σε χάρτη», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

kantina-hot-dog

Όσο για το που βρήκε υλικό για τo site του, ο ίδιος σημειώνει ότι “όργωσε” μεγάλο μέρος της Ελλάδας, αναζητώντας που βρίσκονται οι καντίνες και, φυσικά, δοκιμάζοντας! Αλλά επειδή δεν θα μπορούσε να περάσει κάθε ελληνικό δρόμο όπου στήνονται οι καντίνες, οι ιδιοκτήτες τους έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν την καντίνα τους στο site, μιας και η υπηρεσία τους παρέχεται δωρεάν.

Την επόμενη φορά που θα έχετε όρεξη για “βρώμικο”, αλλά δεν ξέρετε τι είναι πιο κοντά σας ή βρίσκεστε σε ξένη πόλη, το kantines-online.gr θα σας λύσει τα χέρια! Το καλύτερο; Εκτός από την πλησιέστερη καντίνα, μπορείτε να δείτε και το μενού που διαθέτει.