Ένας 39χρονος ακροδεξιός μάγειρας προκαλεί πονοκέφαλο στη Μέρκελ καθώς ενορχηστρώνει τις μεγάλες συγκεντρώσεις στο Βερολίνο κατά των περιοριστικών μέτρων για τη νόσο Covid- 19.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος Aττίλα Χίλντμαν είναι αυτός που συντονίζει ακροδεξιούς, οικογένειες με παιδιά, αλλά και ονειροπόλους του Τρίτου Ράιχ, που διαδηλώνουν στους δρόμους του Βερολίνου και περικυκλώνουν το κτίριο της γερμανικής βουλής Ράιχσταγκ προκαλώντας επεισόδια.

Πέραν όμως από τις με τις ακραίες πεποιθήσεις του, ο Aττίλα Χίλντμανς θεωρείται γκουρού στη κουζίνα για vegan, έχει δική του ιστοσελίδα( https://www.attilahildmann.com) και είναι δεινός ρήτορας. Ο Χίλντμαν πιστεύει ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι κόρη προτεστάντη ιερέα, είναι Εβραία και επικεφαλής ενός «σιωνιστικού καθεστώτος» που εμπλέκεται στον «νέο άξονα του κακού».

Ο σεφ, ο οποίος έχει τουρκικές ρίζες, είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και που ειδικεύεται στην vegan κουζίνα έχασε όλους τους επιχειρηματίες συνεργάτες του εξαιτίας των θεωριών συνωμοσίας περί Covid-19 τις οποίες διατυμπανίζει δεξιά κι αριστερά. Σύμφωνα με τον ίδιο έγινε vegan, καθώς ο θετός του πατέρας απεβίωσε το 2000 από καρδιακή προσβολή εξαιτίας των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης. Ο Χίλντμαν, εκείνη την εποχή ο ίδιος πολύ υπέρβαρος, δεν ήθελε να έχει την ίδια μοίρα.

Από το 2011 είχε συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Becker Joest Volk. Το βιβλίο του, υπό τον τίτλο: «Vegan for Fun» ονομάστηκε «Cookbook of the Year» από τη Γερμανική Ένωση Χορτοφάγων το 2012. Έγινε «κάτι σαν τον Τζέιμι Ολιβερ της vegan κουζίνας» στη Γερμανία, τα γερμανικά ταμπλόιντ τον ονόμασαν βασιλιά του «vegan king».

Διαβάστε επίσης:
Γιατί στη Βρετανία προτρέπουν τους καταναλωτές να βγαίνουν σε εστιατόρια;

Κορωνοϊός: Τι προβλέπει το νέο σχέδιο νόμου για τις λαϊκές αγορές;
Ποια χώρα παράγει το περισσότερο παγωτό στην Ευρώπη;