Μια ακόμα διάκριση για το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της έλαβε η εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας, που διακρίθηκε ως Champion του θεσμού Sustainable Development Goals, στο 4ο Annual Sustainability Summit.

Το 4ο Annual Sustainability Summit, που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Για ακόμη μία φορά συγκεντρώθηκαν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και ΜΚΟ, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του MBA International, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και εκπρόσωποι επίσημων φορέων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο κ. Δημήτρης Αυλωνίτης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και ο κ. Γιώργος Μοσχόβης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στη φετινή εκδήλωση η Μέλισσα Κίκιζας διακρίθηκε ως Champion του θεσμού Sustainable Development Goals, για την «Εβδομάδα Εθελοντισμού Εργαζομένων» και τις 3 ξεχωριστές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη στο περιβάλλον και την κοινωνία. Οι συγκεκριμένες δράσεις έρχονται να προστεθούν στην επιτυχή ολοκλήρωση του 4ου ακαδημαϊκού έτους της Ακαδημίας Σίτου, που έχει εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες διαχρονικά πρωτοβουλίες ενίσχυσης της γνώσης νέων αγροτών στην Ελλάδα. Μέσω αυτής παρέχεται δωρεάν εκπαίδευση, η οποία συνίσταται στην παροχή θεωρητικών αλλά και πρακτικών γνώσεων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας, την αύξηση της παραγωγής και τη μείωση των κοστολογίων στην παραγωγή σκληρού σίτου.