Ένα από τα πιο δημοφιλή bar- restaurant της πόλης μας υποδέχεται ανανεωμένο από τις αρχές Μαΐου με ειδικά διαμορφωμένο κήπο και νέο σεφ.

Τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να παίρνει τα πάνω της, ο φιλόξενος κήπος του bar restaurant με την ξεχωριστή αισθητική, είναι η ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτω από τη δροσερή σκιά των πελώριων δέντρων του.

02L

Ένας καλός λόγος να το επισκεφτούμε όμως είναι και οι ανανεωμένες γευστικές προτάσεις του καταλόγου που έχουν πλέον το στίγμα του έμπειρου και πολυβραβευμένου σεφ Δημήτρη Δημητριάδη. Οι ξεχωριστές επιλογές του νέου chef του Artisanal, που ανέλαβε τα ηνία της κουζίνας από τις αρχές Μαΐου, διακρίνονται για την προσεκτική επιλογή των υλικών, τον αρμονικό γευστικό τους συνδυασμό τους καθώς και τη γαλλική φινέτσα του τελικού αποτελέσματος.

04L

Άξιος αναφοράς είναι και ο κατάλογος των singnature coctails που ήδη απέκτησε φανατικούς οπαδούς, με τον bartender Δημήτρη Κιάκο να προσθέτει 10 ακόμη δροσερά ποτήρια για την καλοκαιρινή περίοδο, γεμάτα από αρώματα φρέσκων φρούτων και μυρωδικών.

info
Ζηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 210 8086111.

Το άρθρο της εβδομάδας